meg.jpg

VELKOMMEN

Forpliktelse til lys og farger

Velkommen til nettstedet mitt! Mitt navn er Torill Roselin. Jeg er billedkunstner og eier av Atelier Roselin, hvor jeg også stiller ut malerier. Målet mitt er å spre visuelle opplevelser og skape relasjoner til mine arbeider ved bruk av farger og former. 


 
Provance%20034_edited.jpg

ATELIER ROSELIN

Tilbakeblikk

Atelier Roselin oppsto i 2020. Bygget ble ferdigstilt akkurat i det koronaen slo til. Jeg hadde likevel en trygg vernissasje i juni da jeg åpnet dørene for spesielt inviterte. Jeg er veldig stolt av atelieret mitt. Det er laget etter mine spesifikasjoner med mye lys og andre fasiliteter - et godt sted å være!

Jeg er kjempeglad for at du besøker dette nettstedet! Ta deg en titt rundt omkring og si meg om du ønsker å vite mer og eventuelt å kjøpe et bilde. Jeg arbeider i akryl og i flere stilarter. For tiden er jeg inne i en ekspressiv periode, men jeg har også andre uttrykk. I løpet av sommeren 2021 vil jeg forsøke meg på monotypier.
Jeg tar også oppdrag for den som ønsker seg noe helt spesielt!


Atelier Roselin er både et nettsted og et fysisk sted du kan besøke. Atelieret er arbeidsplassen min og kan være ganske rotete når jeg er inne i den kreative prosessen.

Derfor er det fint om du melder meg eller ringer før du kommer!

 
22-sammen-web-utsnitt_edited_edited.jpg

ATELIER ROSELIN

Hver dag går jeg nå ned i atelieret mitt og jobber. Hele livet fra har jeg vært glad i kunst. Jeg vokste opp med en malende mor TORDIS DELERUD ANDERSEN og ble inspirert av hennes faglige dyktighet og profesjonalitet.

I arbeidslivet har jeg jobbet med informasjon og kommunikasjon (se min profil på facebook) i hel stilling, og kunsten var da en hobby. Samtidig med jobb tok jeg videreutdanning på universitet og høgskoler i Norge, England og Tyskland, hvor jeg hadde et studieopphold på en kunsthøgskole.


Sammen med 40 års arbeidserfaring og skolering innen kommunikasjon, kunst og håndverk har jeg nå endelig anledning til å vie meg til kunsten på heltid. 

Hva jeg vil med kunsten min?

Hvis jeg kan bevege sinnet og følelsene til mitt publikum, har jeg oppnådd noe verdifullt. Det er i møtet mellom bildet og betrakteren at kunst oppstår. Det blir en slags kommunikasjon. 

Viktige temaer for meg er natur og miljø og rettferdighet.

 

ROSELINARTS - SERVICES

Det er viktig at du blir fornøyd

Jeg benytter meg bare av topp kvalitetsprodukter når jeg maler. Jeg foretrekker Amsterdam akrylmaling og har inngått et samarbeid med L-design i Øvre Langgate i Tønsberg (telefon 412 82 615). De fører blant annet Amsterdam-produkter. Linda hos L-design er selv kunstner og holder mange spennende kurs. Sjekk hjemmesiden hennes: L-design.no.

Velkommen inn II.jpg
Inne2.jpg
Karin skriver.jpg

RÅDGIVNING

Kunst
Kommunikasjon

BESTILLING AV KUNST

Originalmalerier
Tegninger
Trykk

FORSENDELSE OG BETALING

Hentes etter avtale, eller sendes som 
Norgespakken. Forhåndsprising.
Forskuddsbetaling.

 
 
F%C3%B8r%20talen%202_edited.jpg

ÅPNINGSTIDER

Kom på besøk!

Du kan alltid gjøre en avtale hvis du vil komme på besøk. Du kan vanligvis også finne info i TB under "Hva skjer" på fredager når jeg har utstilling.
Fra midten av juni 2021 kan jeg ta i mot små grupper. Fullvaksinerte er best!

 

TA KONTAKT

Gamleveien 50
3121 Nøtterøy

46 62 09 09

  • Instagram
  • Facebook

Thanks for submitting!